Close the fixed Barcode

Хліб — не лише смачний, а й корисний продукт. Це джерело вуглеводів, харчових волокон, вітамінів, мікро- і макроелементів (залізо, магній, селен та ін.).

Існує багато різних видів хліба, які готують різними способами з різноманітних інгредієнтів.

Різновиди хліба

1. Пшеничний (білий) хліб містить багато крохмалю та швидких вуглеводів, тому ним не можна зловживати.
2. Житній (чорний) хліб менш калорійний, ніж білий, до того ж містить корисні для травлення клітковину та амінокислоти.
3. Цільнозерновий хліб печуть із непросіяного подрібненого зерна, оболонка якого містить багато вітамінів і клітковину, що робить цей продукт дуже корисним. Але людям, які мають проблеми з травленням, слід їсти такий хліб з обережністю.
4. Кукурудзяний хліб, окрім вітамінів і мікроелементів, містить багато клітковини, тому людям із захворюваннями шлунково-кишкового тракту краще обмежити його споживання.
5. Бездріжджовий хліб легко засвоюється організмом та нормалізує роботу кишечника.
6. Безглютеновий хліб печуть із перемелених зерен кукурудзи, льону, горіхів та ін. Такий продукт містить амінокислоти, складні вуглеводи, необхідні організму вітаміни та мікроелементи.

Де купити смачний і свіжий хліб?

Якщо ви шукаєте, де можна купити формовий, нарізаний або тостовий хліб за найкращою ціною, заходьте на сервіс GoToShop.ua, призначений для порівняння цін у магазинах. Тут ви дізнаєтесь, скільки коштує хліб у різних супермаркетах, і знайдете найвигіднішу ціну за буханку.