Close the fixed Barcode

Маргарин — напівтвердий жир, замінник вершкового масла, виготовлений із рослинних олій — соєвої, соняшникової, рапсової. Його зазвичай використовують як самостійну намазку, а також для приготування багатьох страв і кондитерських виробів.

Маргарин у кулінарії

Маргарин — незамінний інгредієнт у численних рецептах. Ось кілька поширених способів його використання:

  • Намазка на хліб, бублики, тости, кекси та іншу випічку. Маргарин є хорошою альтернативою вершковому маслу.
  • Пасерування, смаження, тушкування. Маргарином можна замінити вершкове масло або олію в багатьох рецептах.
  • Приготування випічки. Маргарин часто використовують під час приготування тортів, печива, тістечок тощо. Він допомагає створити кремоподібну консистенцію і підкреслити смак десертів.
  • Поліпшення смаку та консистенції соусів і підлив.
  • Створення глазурі для тортів і кексів. Використання маргарину дає змогу отримати однорідну та відносно рідку консистенцію, завдяки якій глазур легко розтікається.
  • Приготування веганських страв.

Де купити маргарин?

Якщо ви цінуєте власний час і не бажаєте переплачувати, плануйте покупки разом із сервісом GoToShop!

Скористайтеся зручною системою пошуку, щоб вибрати потрібний товар і дізнатися актуальні ціни.
Ознайомтеся з брендами і запропонованими видами маргарину, його наявністю у різних супермаркетах і порівнянням цін.
Виберіть найкращий для себе варіант і вирушайте за покупками.

З GoToShop ви точно знатимете, скільки коштує конкретний продукт і де його вигідно купити. Переконайтеся в цьому самі!