Close the fixed Barcode

Вершкове масло — це твердий жовтуватий жир із пластичною консистенцією. Його виготовляють шляхом відділення жиру від молока або вершків у процесі збивання. Масло має насичений смак і надзвичайно широко використовується в кулінарії.

Корисні інгредієнти вершкового масла

Вершкове масло містить жиророзчинні вітаміни A, D, E і K, а також кальцій, фосфор і вітамін B12. Ці поживні речовини беруть активну участь у біохімічних реакціях і необхідні для нормальної роботи багатьох систем організму.

Також вершкове масло, особливо отримане від корів, яких годують травою, є природним джерелом кон’югованої лінолевої кислоти (CLA), що має протизапальні та антиоксидантні властивості, завдяки яким позитивно впливає на стан шкіри, гормональний баланс, когнітивні функції тощо.

Види масла

Вершкове масло зазвичай класифікують за вмістом жиру:

  • 70%. Продукт із найнижчим вмістом жиру і найвищою часткою води. Його зазвичай використовують для приготування страв, кондитерських виробів та в якості намазки.
  • 73%. Це масло має більш насичений смак, що дає змогу отримувати страви з більш яскравими смаковими характеристиками.
  • 80%. Такий продукт зазвичай називають «європейським маслом». Воно має вищу жирність і, відповідно, більш виражений смак і пластичну консистенцію порівняно з маслом 70% та 73%.
  • 82%. Це масло має збалансований смак і відрізняється універсальністю, що дає змогу активно використовувати його як намазку і в приготуванні різноманітних страв.

Де вигідно купити масло?

Скільки коштує масло 70%, 73%, 80% та 82% різних виробників? Відповідь на це питання ви швидко знайдете на сайті GoToShop!

Завдяки простій і зручній системі пошуку кожен покупець може дізнатися ціни на продукти в улюблених супермаркетах, щоб раціонально планувати шопінг і заощаджувати гроші.

Хочете купити масло за найвигіднішою ціною у місті? Скористайтеся опцією «Порівняння цін» і ознайомтеся з актуальними пропозиціями магазинів просто зараз!